Hjälp med idrottsskador i Uppsala

Om du lider av en idrottsskada i Uppsala är det lika bra att försöka åtgärda problemet direkt. Ta kontakt med en sjukgymnast, som kan hjälpa dig med dina problem och ge dig råd som kan förebygga att du drabbas av skador längre fram.

Bor du i Uppsala-området så kan sjukgymnastikmottagningen Rehabfysio vara ett mycket bra alternativ för dig. Rehabfysio är en relativt nystartad mottagning som drivs av den legitimerade sjukgymnasten Katja Kvarnström.

Rehabfysio är ett företag som är anslutet till Uppsala läns landsting. Det innebär att du endast behöver betala 150 kronor för ett besök hos Rehabfysio. Är du under 20 år är det dessutom helt gratis. Viktigt att känna till att är frikort gäller och att du inte behöver någon remiss för att få behandling hos Rehabfysio.

Rehabfysio hittar du på Actic Svandammen, Sjukhusvägen 2, i centrala Uppsala. Och företaget kan erbjuda dig en rad olika behandlingsformer, som mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia, behandling av det perifera nervsystemet, akupunktur och ”dry needling”, tejpning, elbehandling (TENS och NMES) samt specifik anpassad träning.

Katja Kvarnström och Rehabfysio ger dig behandling utifrån dina personliga behov. Är du intresserad av att veta mer om vad Rehabfysio kan erbjuda dig? Gå in på företagets hemsida – rehabfysio.se – eller ring 070-383 29 94 eller mejla på rehabfysio@gmail.com.

Rehabfysio är en sjukgymnastikmottagning med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi (OMT). Men Rehabfysio hjälper dig inte bara med de problem du har idag. Du kommer också få med dig handfasta råd om hur du ska träna för att inte slå upp gamla skador eller drabbas av nya i framtiden.

Ta kontakt med Rehabfysio och Katja Kvarnström redan idag! Du kan enkelt boka in ett besök på sjukgymnastikmottagningen direkt på företagets hemsida. För ett friskare liv fritt från skador – sök dig till Rehabfysio.