Hos Spelexperten hittar du Sveriges bredaste utbud av spe

Hos Spelexperten hittar du Sveriges bredaste utbud av spel. Vi har över 1000 sällskapsspel, brädspel, utomhusspel och Tv-spel. Vår e-butik hittar du på spelexperten.com.  Om du har frågor kring oss eller vårt utbud är du alltid välkommen att höra av dig. Du kan antingen ringa 026-18 24 27 eller skicka ett e-mail till info@spelexperten.com. Våra telefontider är vardagar 08:00 till 17:00.

På vår webbsajt är det enkelt att hitta. Gå exempelvis in i kategorin ”Sällskapsspel”. Här hittar du bland annat Bild’it, ett fartfyllt spel som går ut på att bygga olika saker på tid. Bild’it kan spelas från 8 år och man kan vara 1-4 spelare. Perfekt underhållning för barnfamiljen. Om du är mer intresserad av frågespel kanske När då är något för dig. Här gäller det att ha koll på historien. Du ska nämligen kunna bilda en tidslinje av händelser. När bildades egentligen OPEC? Var det före eller efter att Pelé var med och vann sitt tredje VM-guld i fotboll?

Ett annat populärt spel är Hollywood, som utsågs till årets vuxenspel 2011. Här agerar du producent för en klassisk Hollywood-studio. Det är upp till dig att förhandla fram rättigheter till de bästa manuskripten och anställa de hetaste skådisarna. Förhoppningsvis kan du även anlita någon av de bästa regissörerna för att spela in ditt mästerverk. I Hollywood kan man vara 2-5 spelare.

Om du beställer före klockan 13:00 skickar vi samma dag. Leveranstiden är 1-2 dagar (viss reservation gäller för orter med lantbrevbärare, geografiskt avlägsna orter, Gotland och orter med postnummer som börjar på 9). Välkommen in till oss på www.spelexperten.com Några populära spel just nu är ticket to ride europe,  , settlers från catan eller http://www.spelexperten.com/sallskapsspel/spelserier/ticket-to-ride/ , !