Man behöver man inte bo trångt

Bara för att man bor i en mindre bostad behöver man inte bo trångt. Allt handlar ju slutändan om hur man möblerar. Men vad ska man göra med de saker som inte får plats? Ett alternativ är att ge bort eller slänga. Ett annat är förstås att magasinera.

Man vet ju aldrig när ens gamla saker kan komma väl till pass. Nu kan du skaffa extra förrådsutrymme för en billig penning. Vänd dig bara till PickupStorage. Här slipper du deposition och bindningstid. När du inte längre behöver förrådsutrymmet hör du bara av dig och bokar tid för hämtning eller leverans. Surfa in till PickupStorage.se och läs mer om Magasinering i Stockholm.

Att se till att bostaden inte blir överbelamrad med saker handlar inte bara om att följa inredningstrender. Med för mycket möbler och annat bohag blir det betydligt svårare att hålla rent. Magasinera det du inte använder. Hos PickupStorage kan du enkelt förvara dina saker.

Förutom förvaring kan www.PickupStorage.se även hjälpa dig med hämtning, inpackning, emballering och bärhjälp. För den som förvarar längre än tre månader är hämtningen gratis, annars kostar den servicen endast 800 kr per timme.

PickupStorage vänder sig både till privatpersoner och företag. Tjänsterna är enkla att boka. Du kan göra det direkt på hemsidan, PickupStorage.se. Om du har frågor är du alltid välkommen att höra av dig till kundtjänsten.

Numret är 010-888 52 78. Om du föredrar e-post är adressen kundsupport@pickupstorage.se. PickupStorage är ett snabbt expanderade företag som alltid sätter kunden främst. Hos PickupStorage blir du väl omhändertagen. Företaget utlovar en 100 % nöjd kundgaranti.