Perfekta valet för dig som letar efter marint mode online

Seglarshoppen är det perfekta valet för dig som letar efter marint mode online och professionella seglarkläder. Seglarshoppen erbjuder varumärken som är valda med omsorg och håller för de tuffa förhållanden som livet till sjöss innebär.

Exempel på varumärken som du kan hitta hos Seglarshoppen är Sail Racing, Pelle P, Helly Hansen, Henri Lloyd, Gill, Baltic och Musto. Om du är intresserad av att köpa kläder av ett specifikt varumärke så kan du enkelt se vilket utbud som finns av det specifika varumärke som intresserar dig på Seglarshoppens hemsida.

Seglarshoppen har kläder för både kvinnor och män. De säljer också flytvästar för barn samt för hundar och katter. På hemsidan botaniserar du enkelt i det breda utbudet genom de olika kategorier som hemsidan är uppbyggd kring; dam, herr, säkerhet, ställ, varumärken och accessoarer.

I kategorin accessoarer hittar du allt ifrån stövlar till solglasögon. När man är ute på havet är man utsatt för solen och det är därför viktigt att skydda huvudet. Seglarshoppen har både kepsar, mössor och hattar av olika modeller och varumärken för att skydda dig mot solens UV-strålning.

Att handla hos Seglarshoppen är både enkelt och bekvämt. Du klickar lätt i det du vill ha i din digitala varukorg och kan sedan välja den betalningsmetod som passar dig. Seglarshoppen postar beställningen redan samma dag om den är gjord innan klockan tolv.

Seglarshoppen vill att det ska vara lika enkelt att handla hos dem som i en fysisk butik. Därför är frakten fri och du kan även byta produkter utan extra kostnader. Du har också trettio dagars öppet köp som kund hos Seglarshoppen.

Surfa in på seglarshoppen.se redan idag och förse dig med nödvändiga produkter och snygga nyheter inom det marina modet inför sommarens seglats. För att ta del av aktuella erbjudanden och nyheter kan du anmäla dig till Seglarshoppens nyhetsbrev på hemsidan.