Städbolag i Stockholm

Rent Hemma är ett mycket prisvärt alternativ för dig som vill anlita ett städbolag i Stockholm. Vill du testa vad företaget går för? Boka då in en provstädning för endast 99 kr/h.

Många av de som anlitar www.RentHemma.se för en provstädning väljer sedan att bli kunder på reguljär basis. Beroende på ditt städbehov kan du välja att få besök av Rent Hemma varje, varannan eller var fjärde vecka. Det kan också vara bra att veta att Rent Hemma erbjuder storstädningar.

Oavsett veckodag eller typ av städning så är priserna mycket låga. Förklaringen till detta är att Rent Hemma är ett mycket effektivt skött företag, samt att du som kund kan göra RUT-avdrag.

Rent Hemma är ett mycket seriöst företag som alltid värnar om kundens trygghet. Det kan exempelvis vara bra att känna till att personalen har gått igenom en noggrann rekryteringsprocess.

Företaget ger dig möjligheten att som kund själv bestämma vilka städmoment som ska ingå. Skulle det dock vara så att du inte har några specifika önskemål utgår Rent Hemma från en generell städlista.

Denna lista återfinns på Renthemma.se/Hemstädning. Där kan du i detalj se vad som ingår i städningen, vilket är en mycket bra service gentemot kunden då risken för missförstånd om vad som ska göras minskar betänkligt.

Så ge dig själv möjligheten att leva ett liv utan städning. Anlita Rent Hemma, och du kommer få mycket mer tid över till roligare saker. Besök Renthemma.se och läs mer om företaget och deras tjänster. Läs mer på http://www.renthemma.se/stadhjalp-i-stockholm/